Osympatisk 3-reklam

Ni har säkert sett mobilföretaget "3"s nya reklamkampanj. Den som utspelar sig i det lilla, men ack så smygdyra, kvarteret någonstans i Sverige. Det börjar med att Josefin flyttar in ovanför 3-affären, sedan fortsätter det med tapetsering med hjälp av laptopen, efter det är det en liten flört inne i självaste 3-butiken som sedan följs upp med Josefin-har-alldeles-för-många-klädesplagg-att-välja-mellan. Den aktuellaste reklambiten just nu är när Josefin står med en nästintill identisk kvinna i de äldre åren, utanför 3-butikens skyltfönster och pratar. Den äldre kvinnan berättar för Josefin att hon knappt vet var hennes barn befinner sig, att hennes man "jobbar över" väldigt mycket och sedan undrar hon vad hennes tonårsflickor vill göra efter skolan. Hon tycker helt enkelt att de pratar för lite med varann inom familjen. Denna kvinna mår uppenbarligen väldigt dåligt över hela sin familjesituation och förväntar sig nog att Josefin ska lyssna och förstå. Men vad får kvinnan som svar från Josefin? "Men det finns säkert en lösning på det...."
Josefin är en osympatisk slyna med alldeles för blek hy och överdriven självkänsla. Jag hatar henne redan!  Hur fan kan du?



Kommentarer
Postat av: Läjon

Äntligen en ny blogg, alltid kul att läsa dina inlägg!



Klart man hatar reklammänniskorna. Josefin fick säkert diarré i morse och det enda valet hon hade var att suga kuk hos 3. Det finns inga sympatiska reklamer.

2009-02-12 @ 19:26:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback